Wie we zijn

Ons bedrijf is vele jaren geleden ontstaan in Engeland als een familiebedrijf dat zich bezighield met het overdrukken van commerciële enveloppen en werd in 1998 een naamloze vennootschap.

Vandaag de dag zijn wij een van de grootste gespecialiseerde voorraadhouders van enveloppen en postverpakkingsproducten ter wereld. Een miljoenenbedrijf dat een scala aan speciale en commerciële enveloppen, verpakkingsproducten en diensten op het gebied van het drukken van enveloppen verkoopt, via onze website of per telefoon, over de hele wereld.

Onze eerste Britse website werd rond 2004 geïntroduceerd. Vervolgens introduceerden wij nog eens 15 websites, waardoor wij nu aanwezig zijn in 14 landen met 10 verschillende talen, waar wij gemiddeld 200 bestellingen per dag ontvangen. In 2009 hebben wij aan meer dan 40.000 nieuwe klanten over de hele wereld in meer dan 50 landen geleverd.

Via ons netwerk van websites www.envelopes.org kunnen klanten over de hele wereld maximaal één envelop kopen uit ons ruime assortiment van 45.000 stijlen, maten en kleuren, waarvan er vele speciaal voor ons worden gemaakt met verschillende materialen en exclusieve ontwerpen. Aan de andere kant bestellen veel klanten in duizenden, pallethoeveelheden of halve pallethoeveelheden.

Wij raden u aan een monster aan te vragen voordat u een bestelling plaatst, zodat u er zeker van kunt zijn dat de kleur, het formaat en de stijl van de envelop aan uw eisen voldoen. Wij bieden ook gratis volledige monsters aan van de meeste van onze lijnen, waarvoor u enkel de verzendkosten betaald.

Onze klanten variëren van de bruid die haar elegante huwelijks-enveloppen wil kiezen, de kantoorboekhandel die zijn schappen vult met enveloppen met kartonnen rug of Conqueror-enveloppen, media- en reclamebureaus die iets anders en opvallends aan hun klanten willen aanbieden, grote bedrijven die hun producten of diensten onder hun huisstijl en logo promoten, tot de grootste en bekendste spelers in de papierwarenindustrie ter wereld.

Op elk moment van de dag hebben wij ongeveer 20 miljoen producten in voorraad, klaar voor verzending op dezelfde dag van bestelling, uiteraard onder voorbehoud van bepaalde voorwaarden en het type van de gekozen leveringsdienst. Wat wij niet in voorraad hebben, kunnen wij u meestal de volgende dag al bezorgen, of als u iets unieks wenst, kunnen wij het binnen enkele weken of soms zelfs dagen voor u produceren, drukken en personaliseren in uw bedrijfskleuren.

Onze prijsstructuur is afgestemd op iedereen. Wij bieden standaard kwantumkortingen aan iedereen die via onze website koopt en betaalt met PayPal, creditcard of bankoverschrijving. U kunt uw bestelgeschiedenis op onze website bekijken en gemakkelijk bestellingen plaatsen, wijzigen en herhalen, u kunt ook een ander afleveradres kiezen als u dat wenst en wij kunnen uw bestelling desgewenst zonder factuur verzenden. Klanten die doorlopend bij ons bestellen kunnen, afhankelijk van het volume van hun bestellingen, recht hebben op preferentiële tarieven.

Wij zullen altijd ons best doen om onze klanten te helpen vinden wat zij zoeken en hen te helpen bij het plaatsen van hun bestellingen. Om veiligheidsredenen raden wij u aan creditcardbetalingen online te doen, maar wij nemen ook graag bestellingen per telefoon aan. Aarzel niet om tijdens onze kantooruren contact met ons op te nemen per telefoon op +31 970 10 25 35 11 of per e-mail op info@enveloppen.eu en wij zullen ons best doen om u te helpen..